L'ANZA ALTIJD GROEN
We helpen het haar herstellen.
We helpen de aarde herstellen.
L'ANZA Healing Haircare ondersteunt een gezonde & duurzame aarde.

Recyclebaar materiaal
L'ANZA gebruikt gerecyclede materialen en spoort consumenten aan om lege flacons te recyclen:
. Alle flacons en dozen zijn gemaakt van 'post-consumer recyclet' (PCR) materialen, ofwel materialen die eerder door consumenten zijn gebruikt en vervolgens zijn gerecycled.
. De verpakking is gemaakt van gerecyclede materialen.
. De verpakking en flacons zijn recyclebaar.

'Schone lucht'-formules
L'ANZA producten bevatten geen ozon-belastende ingrediënten. L'ANZA producten voldoen aan alle milieuregels.

Bescherming van onze regenwouden
L'ANZA helpt onze regenwouden te behouden door botanische extracten en andere ingrediënten af te nemen van landen, waar het gebruik wordt gecontroleerd en die strategieŽn hanteren voor duurzame bronnen.

Geen dierproeven
L'ANZA is trots op de vermelding op de Caring Company-lijst van PETA, vanwege de dierproefvrije formules en producten.

Glutenvrij
Bijna alle L'ANZA Healing Haircare producten bevatten geen tarwe ingredienten en zijn dus glutenvrij.
Opmerking: Tarweproteinen kunnen aanwezig zijn in L'ANZA Healing Color en tarwekiemolie in de Nourishing Conditioner
en Mint Revitalizer.

Parabeen 'veilig'
In de meeste cosmetica worden parabenen gebruikt als conserveringsmiddelen. L'ANZA Healing Haircare gebruikt alleen parabenen die FDA goedgekeurd zijn voor voedingsmiddelen.

Ingrediënten
L'ANZA Healing Haircare gebruikt botanische ingrediënten die zoveel mogelijk organisch, gecertficeerd organisch en in het wild groeiend zijn.

Organisch
Organische planten groeien op het land zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, petrochemische meststoffen of andere chemische giftige stoffen.

Gecertificeerd organisch
Gecertificeerde organische planten groeien op land waar geen bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt in de laatste zeven jaar. Deze gewassen zijn door de overheid gecertificeerd als 'organisch'.

In het wild groeiend
Deze planten groeien in het wild, zoals in het Amazone regenwoud, tropische eilanden van Polynesië, bergen van China en India. Ze zijn niet gekweekt op een boerderij, en zijn niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, petrochemische meststoffen of andere chemische giftige middelen. Omdat deze bronnen 'wild' zijn, is er geen overheidsregeling om ze te certificeren net als gecertificeerde plantaardige ingrediënten.

Hoogste kwaliteit
De ingrediënten zijn grondig getest om te verzekeren dat ze de hoogste kwaliteit hebben en veilig zijn voor consumenten. Zij zijn goedgekeurd door overheidsinstellingen en wetenschappelijke instellingen, zoals de Food & Drug Administration (FDA), Cosmetic Toiletry & Fragrance Association (CTFA) en Cosmetic Ingrediënt Review (CIR).

Geen carcinogenen
L'ANZA bevat geen carcinogenen of andere ingrediënten die schadelijk zouden kunnen zijn voor de menselijke gezondheid.